"+T", "Plus T" of "Plust", is niet meer dan een cryptische omschrijving van mijn achternaam "Ent". Mijn voornaam is Jerry, en leeft in het Midden-Oosten van Nederland. 

Ik ben fulltime werkzaam als applicatie beheerder en ontwikkelaar bij één van de RIBW's die ons land rijk is. Ik hou me daar vooral bezig met het onderhouden en verbeteren van het ECD en het dienstrooster programma Aysist. Ook ook maken wij applicaties (.NET) en koppelingen die binnen de stichting kunnen gebruikt worden.

Jerry tijden NK 3D

ECD staat voor Elektronisch Cliënten Dossier. Het is een Access applicatie welk door het ons zelf ontwikkeld is, en waar nog regelmatig in samenspraak met mij en de mede ontwikkelaar verbeteringen of vernieuwingen in worden aangebracht. Tevens houd ik mij intensief bezig met de instructie en ondersteuning van diverse applicaties voor de medewerkers van het Riwis.

In mijn vrije tijd, hou ik me vooral bezig met jachtboogschieten (voorzitter van Avalon-Sports), modelbouw, en het helpen van vrienden en bekenden bij computer problemen. Tevens hou ik me de laatste tijd in mijn vrije tijd wat meer bezig met het bouwen van op Joomla gebaseerde wesite's en web winkels.