Zoals al beschreven op Waarom werk ik met Joomla! ? heb ik in de loop der tijd heb ik enkele sites gebouwd. Op deze pagina heb ik een paar linken geplaatst naar sites die nog bestaan en site die nog in aanbouw zijn.

 

Avalon Sports


Avalon Sports:
Deze site heb ik gebouwd voor de Apeldoornse sportvereniging Avalon Sports. het inhoud voor deze site is in handen van diverse leden waaronder mijzelf.

 

 +T Modelbouw:
Op deze site is wat van mijn modelbouw terug te vinden en ben ik langzaam aan bezig zo nu en dan de site te voorzien van tips en nuttige linken voor de modelbouwer.

+T Modelbouw
Trea Online


Trea Online:
Deze site is nog geheel in experimentele fase. Ook de opdrachtgever is nog niet geheel zeker of deze site ooit op een eigen domein in de lucht gaat. Het moet een online drogist worden met ongeveer 20.000 artikelen. Een site die
dus veel onderhoud en werkt vraagt. Iets wat je goed moet overwegen of je daar ook de tijd voor hebt. 

 

 +T Pijl:
Een groep jacht handboogschutters, waaronder ikzelf, gaan 1 maal per jaar een weekeinde op pad om te schieten op een 3D parcours. Voor de lol had ik hier een site voor gemaakt. Het ligt in de planning deze eerdaags om te bouwen naar een Joomla! site (nu nog TOWeb).

+T Pijl
Van Steenbeek steigerverhuur


Van Steenbeek steigerverhuur:

De gehele basis van deze website is gereed. Momenteel wacht ik nog op teksten, actuele foto's en pdf bestanden om de site mee te vullen. Dit is iets wat de opdrachtgever zelf moet aanleveren. Het ligt wel in de bedoeling dat ik deze site blijf onderhouden. 

 

Valenti 40:
Dit is al een sterk verouderde site, maar doet nog steeds goed zijn dienst. Onderhoud aan deze site wordt gedaan in een simpele tekstverwerker (HTML). Misschien word de site nog eens omgebouwd naar een Joomla! site, maar dat is aan de opdrachtgever.

Istrië Doen!